No Comments

Salut. Eu sunt Roberto si ma bucur ca ai intrat pe blogul meu – Portret de calatorie.

De ce Portret de calatorie? Simplu. Pentru ca fiecare dintre calatoriile, vacatele, concediile, excursiile sau cum vreti fiecare sa le spuneti sunt ca un… portret. Numai ca aici nu ma refer la un personaj caruia sa ii fac portretul, ca un artist, ci la experienta avuta pe parcursul vacantei, cu realitatile intalnite, placute sau mai putin placute.

De aceea m-am gandit sa fac acest blog pentru a impartasi experientele avute in timpul vacantelor. In articolele publicate incerc sa fiu cat mai obiectiv pentru a putea sa stiti cat mai multe amanunte care va pot fi de folos.

De mai bine de 15 ani imi organizez singur calatoriile in cele mai mici amanunte.

Pana acum am calatorit numai cu masina personala… cat mai pot sa ma bucur de a conduce, prefer acest mod de deplasare.

Ma bucur de vacante si incerc sa largesc lista obiectivelor turistice mai mult sau mai putin cunoscute. Caut destinatii cu preturi accesibile si locuri de unde pot invata despre istorie si culturi diverse, despre gastronomie, obiceiuri, obiective turistice… Inainte de a porni la drum ma documentez, fac un buget, unde ma voi caza, unde si ce voi manca, ce obiective sunt de vizitat, benzina, magazine, restaurante…

Ajuns acasa ma apuc sa scriu experientele petrecute, sa fac clipuri, sa prelucrez fotografiile facute pentru ca cei care ma urmaresc sa-si poata organiza cat mai bine vacanta.

Despre acestea dar si despre multe altele puteti sa cititi pe blog.

Sper ca acest informatii sa va ajute.

Categories: Uncategorized

Lasă un răspuns